بله باطری رو در آوردم به مدت 5 دقیقه، بعد گذاشتمش سر جاش، هارد رو هم وصل کردم که برنامه ایی که شما فرمودین رو دانلود کنم، اما ریست می شه، به نظر شما مشکل از پاور هستش؟
بله باطری رو در آوردم به مدت 5 دقیقه، بعد گذاشتمش سر جاش، هارد رو هم وصل کردم که برنامه ایی که شما فرمودین رو دانلود کنم، اما ریست می شه، به نظر شما مشکل از پاور هستش؟
|
من گفتم باطری رو برعکس جا بزنید 10 دقیقه . احتمال مشکل پاور هست . یک پاور از کسی امانت بگیرید تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (12-11-14), green_ice_hz (12-11-14), Rezasam1 (11-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14)
10 دقیقه برعکس جا بزنم و روشن کنم سیستم رو دوست عزیز؟
خیلی ممنونم از کمک و وقتی که میذارین، این سیستم واقعا عصای دست منه
AMD>INTEL (12-11-14)
بله. حتما فیش برق از پاور جدا باشه . پاور رو حتما با پاور جایگزین تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (12-11-14), SajjadKhati (12-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14)
احتمالا طبق گفته های شما و همانطور که آقا امید گفتن مشکل از پاورتون هست
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
SajjadKhati (12-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14)
باطری رو برعکس کردم و بعد از 10 دقیقه درستش کردم و سیستم رو هم روشن کردم، جای اسلات رم رو تغییر دادم و هارد رو هم به مادر برو وصل نکردم،الان چند دقیقه هستش که سیستم روشن و توی محیط بایوس هستم
|
دما cpu روی چند هست .ولتاژها به چه شکل هست در بایوس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (12-11-14), SajjadKhati (12-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14)
Vcore 1.268 v
DDR15V 1.536 v
Cpu temperature 49
MCH temperature 50
به این صورت هست
SajjadKhati (12-11-14)
خوب عزیز هارد رو وصل کن نتیجه رو بهم بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (12-11-14), green_ice_hz (12-11-14), SajjadKhati (12-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14)
ببخشید من دیشب اینترنتم قطع شد، الا سیستم رو تو همون حالت دیشب که جای ماژول رم رو عوض کردم با وصل کردن هارد دیسک راه انداختم، پایدار کار میکنه و ویندوز بالا اومده، الان سیستم رو خاموش کنم و 2تا ماژول دیگه رم رو اضافه کنم و تستی که گفتین رو بگیرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (13-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks